Kizárólag saját beszállítóink által forgalmazott garanciális termékeket áll módunkban a gépjárművekbe építeni (egyénileg hozott alkatrészeket NEM építünk be!)
Chrome fènyezès – Autószerviz

Hívjon bizalommal

+3620 961 0110 +3630 280 04 87

Chrome fènyezès

100 % KRÓM HATÁS. VÍZES TECHNOLÓGIA!

 

A CHROME STYLE TERMÉKEK HELYES HASZNÁLATA ÉS LEÍRÁSA
Bonyolult tárgyak, amelyeket nehéz, vagy nem is lehet krómozni rendesen?

Ez már nem jelent problémát mert itt a CHROME STYLE TECHNOLOGY vizes technológián alapuló vegyi anyag! Fémre, fára, üvegre, kerámiára, porcelánra, műanyagra….

 

Nálunk minden lehetséges!

A kémiai metallizáció eredménye nem különbözik a galvanikus krómozás néven ismert megjelenéstől, de jelentős különbségek vannak a technológiai folyamatban.

 

A kémiai “krómozás” nem igényel drága felszerelést! Pozitívumként sorolható fel továbbá a szélesebb körű használat lehetősége, mert ellentétben a galván krómmal, nem csak fém felületeken, hanem műanyagokon, üvegeken és kerámiákon is használható.

 

Mi a Chrome Style Technológia?

Kémiai fémezés speciális kémiai reagensek alkalmazása fém bevonat készítéséhez:
“Chrome Style”.  A kémiai krómozásnál a végeredmény nem különbözik az ismert galvanikus krómozás megjelenésétől, ami drága eszközökkel jár, nagyon káros az egészségre és a környezetre. 


A kémiai metallizáció (Chrome Style technológia) technológiája sokkal egyszerűbb, olcsóbb és biztonságosabb!

A fokozott környezettudatosság kulcsfontosságú a víztartalmú felületkezelési anyagok gyors alkalmazásában. 

Chrome Style technology az első naptól kezdve szerepet játszott ebben a gyors tempójú fejlesztésben: mi vagyunk az első olyan Magyarországon tevékenykedő vállalkozás, amely úttörő szerepet tölt be a vizes “krómozás”-os rendszer létrejöttében a Magyar és az Európai piacon. 

Magas és tapasztalt vegyész csapatunk továbbá a felületkezeléssel foglalkozó “külsős” technikusaink (különösen a vizes technológia területén) biztosítják, hogy mindig minőségi alapanyogokkal láthassuk el vásárlóinkat.

Rengeteg referenciával rendelkezünk, továbbá büszkék vagyunk egy MJSZ sajtótájékoztatón debütált arany színű Chrome Style technológiával készült jégkorong sisakok-fejvédőkre is.
Fotó: Mudra László – MJSZ

mjsz sisakok

mjsz

A “Krómozás” Chrome Style technológia a képesség, a készség, a tapasztalat és a tudás kombinációja.